Chcete-li obdržet zásilku do 23.12., je nutné objednávku odeslat do 16.12.

Ochrana osobních údajů a cookie

Tyto zásady se vztahují na praktické dodržování práva na soukromí z hlediska ochrany osobních údajů v souvislosti s těmito webovými stránkami provozovanými Fashion Brands s.r.o., Černokostelecká 616/143, 108 00 Praha 10. (dále jen “provozovatel”). Nepřebíráme však odpovědnost za obsah a praktické uplatňování ochrany soukromí na jiných webových stránkách, na které v odkazuji.

Všeobecná pravidla

Provozovatel plně respektuje Vaše právo na soukromí a neshromažďuje žádné osobní údaje o Vás, pokud jste k tomu nedal(a) prokazatelný souhlas.
Provozovatel neshromažďuje žádné další údaje, které by mohly identifikovat návštěvníky těchto webových stránek. To se však netýká informací, které sdělujete dobrovolně, například prostřednictvím e-mailu nebo při použití webového formuláře, kde je zřejmý souhlas s jejich použitím pro příslušný účel. Žádná informace, kterou poskytnete prostřednictvím webových stránek provozovatele, není bez Vašeho souhlasu zpřístupněna třetí straně a Úřad ji použije pouze pro účely, pro které jste ji poskytli.
Při zpracování osobních údajů Úřad dbá na dodržování nejpřísnějších norem zabezpečení a důvěrnosti zaručující soulad se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů.

Shromažďování a použití údajů

Náš poskytovatel připojení k internetu, který zaznamenává údaje na vlastní zodpovědnost a který je vázán v tomto ohledu předpisy o důvěrnosti, nesmí zpřístupnit příslušné technické informace o návštěvnících jednotlivých webových stránek, pokud mu zpřístupnění určitých informací neukládá zákon.

Zpracování osobních údajů

Registrací do e-shopu nebo do klubu (PIGNUS CLUB) souhlasíte s uchováváním Vámi zadaných osobních údajů pro Fashion Brands s.r.o., se sídlem Černokostelecká 616/143, IČ:05209901, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 259758 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje: jméno a příjmení, e-mail, telefonní číslo, adresa. 

Udělení souhlasu

  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Fashion Brands s.r.o., se sídlem Černokostelecká 616/143,
    IČ:05209901, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 259758 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje: jméno a příjmení, e-mail, telefonní číslo, adresa
  2. Jméno, příjmení, telefonní číslo a e-mail je nutné zpracovat za účelem marketingu a správy
    daňových dokladů. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 3 let.
  3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět,
    a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti Fashion Brands s.r.o.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou
    zpracovávat i tito zpracovatelé:
  5. Poskytovatel softwaru Pohoda
  6. Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však
    v současné době společnost nevyužívá.
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
  1. vzít souhlas kdykoliv zpět,
  2. požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  3. požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  4. vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  5. požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  6. v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních
    údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

 

Cookie

Cookie je krátký textový soubor, který navštívená webová stránka odešle do prohlížeče. Umožňuje webu zaznamenat informace o vaší návštěvě, například preferovaný jazyk a další nastavení. Díky těmto informacím mohu pro vás vytvářet lepší obsah. Soubory cookie jsou důležité. Bez nich by procházení webu bylo mnohem složitější.
Soubory cookie slouží k celé řadě účelů. Používáme je například k ukládání vašich nastavení bezpečného vyhledávání, k výběru relevantních reklam, ke sledování počtu návštěvníků na stránce, k usnadnění registrace nových služeb a k ochraně vašich dat.

Ochrana soukromí a smluvní podmínky Google

Používání souborů cookie

Používání souborů cookie slouží k personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz.

Použitím našeho webu souhlasíte s jakéhokoli shromažďování, sdílení a využití údajů, ke kterým dochází v důsledku používání služeb našeho webu.
A dále souhlasíte s ukládáním a používáním souborů cookie nebo jiných informací v jeho zařízení, v němž k těmto činnostem dochází v souvislosti se službou našeho webu.

Kdo nesouhlasí s uvedenými podmínkami musí opustit tento web!

Změny

V případě jakýchkoli změn zásad ochrany soukromí budou změny uvedeny na této stránce.

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Další informace.